Der er en grund til at der findes frisørsaloner, som har kunder der bliver hos dem i mange, mange år. De fleste kunder har prøvet at føle sig lidt utilfreds med en frisure, behandling eller pris, når de søger en ny frisure. 

Er håret det vigtigste når man vælger frisør?

De fleste husker Rachel fra serien Friends. Hvis man skal bedømme ud fra hvilken verdens indflydelse Rachels berømte frisure fik for millioner af kvinder i utallige lande, så kan man roligt sige, at det er vigtigt, hvordan håret sidder efter en klipning. 

Det er der helt bestemt nogle frisørsaloner der forstår. Netop – at rådgive og klippe efter ønske og personlighed, samt den aktuelle fremtidstrend der er i vores samfund. Det betyder meget mere end mange tror. 

Det kan kan også give mening at kigge lidt nærmere på, hvad der rent faktisk er i de hårprodukter, man bruger – det kan man eksempelvis se nærmere på på https://mst.dk/kemi/kemikalier/saerligt-for-borgere-om-kemikalier/groenne-tips/din-personlige-pleje/faelles-baggrund/eu-regler-om-kosmetik/

Er der andre ting der gør, at man får en yndlingsfrisør?

Hos Salon Matin i Aarhus mener man, at der er mange andre faktorer der er vigtige – både for salon og for kunder. Det er nok også en af grundene til, at Salon Matin bliver ved med at topscore på Google anmeldelser, og at de samme kunder vender tilbage år efter år. 

Netop hos denne salon er nogle af nøgleordene for succes:

  • Venlige frisørpriser, gerne i SU niveau, så alle kan se godt ud
  • Professionel barbering med ragekniv som det var engang
  • Ærlig og venlig samtale om frisuren
  • Plads til både det erfarne øje, som frisøren har, og det ønske som kunden har
  • Ekstra tid når der er behov for det – for det vigtigste er, at alle er glade 

Hvordan bliver en frisør til en yndlingsfrisør

Det betyder faktisk noget for kunder, at man nemt kan parkere sin bil eller cykel, der hvor man skal til. De praktiske ting må også gerne være på plads. 

Det er dog ikke kun det, Salon Matins kunder fremhæver, når de taler om deres yndlingsfrisør. 

Det, at forholdene er helt i top hos frisørsalonen betyder alt. Men det er tit den ekstra lille ting, der gør, at man begynder at holde af et sted som kunde.