Hvis du ønsker at leve en sund livsstil, kan det i første omgang være en omfattende proces. Det kræver planlægning og overskud – især hvis det er en større omvæltning. Men det kan desværre også være et skifte, der kan koste mange penge. Og selvom det ikke burde være dyrt at leve sundt, er det desværre sådan, det typisk er, når du skal købe ind til sundhed.

Heldigvis er det muligt at handle online med rabat. Med en MyProtein referral code kan du fx få hele 40% rabat. Det er utroligt meget at spare på sunde produkter, og det gør det muligt for de fleste at være med på den sunde bølge.

Køb tilskudsprodukter

Tilskudsprodukter kan være et godt sted at starte, og det kræver ikke ret meget af dig, i forhold til at tage hul på din sunde livsstil. Du kan tage dine tilskud om morgenen med et glas vand, og så er det overstået. Husk dog på, at kosttilskud ikke kan fungere som en erstatning til fødevarer, og at du bør tale med en sundhedsfaglig, for at få afdækket dit behov for eventuelle tilskud.

Når du så skal købe kosttilskudsprodukter, kan du få en rabatkode på hele 40% – det er altså næsten halvdelen af det fulde beløb på din ordre. Det kan endda være med til at give ekstra luft i økonomien, så du har mulighed for at købe lidt ekstra sunde produkter.

Køb sunde snacks

Hos MyProtein har du også mulighed for at købe sunde snacks, med et højt indhold af fx protein, som er velegnet, hvis du eksempelvis træner. De sunde snacks er fremstillet til at være sunde for dig og din krop. Du kan starte med proteinbarer, der er en mere uforpligtende måde at få sundhed ind i din hverdag, og som du muligvis vil nyde langt mere at lave en total kostomlægning, hvor den kun står på salat, frugt og grønt.

Med sunde snacks får du den tilfredsstillende følelse af at spise noget, der er hyggeligt, og som stiller trangen til sukker og sødt, men som indeholder sunde ting, der er godt for dig og din krop. Det kan altså være den perfekte overgang fra en mere usund livsstil, du er vant til, eller som måske har stået på længe, til et store skridt i en sundere retning.

Og som det er med alle andre forandringer, er det vigtigt at starte stille og roligt, så man ikke ender med hurtigt at give op.

Leave a comment