En spændende fodbolduge er i vente. Pladserne til VM i Brasilien skal deles ud, og samtidigt går de hjemlige ligaer i gang efter den lange landsholdspause.

Tirsdag
Sverige-Portugal kl. 20.45

Den her er spændende! Hvem skal til VM, Sverige eller Portugal? Zlatan eller Ronaldo? Bolden er rund, alt kan ske. Sverige skal forsøge at hente et 1-0 nederlag fra den første kamp i Portugal.

England-Tyskland kl. 21.00
Omend det kun er en venskabskamp, kan vi sagtens blive vidne til en rigtigt god omgang fodbold. En spændende match-up mellem to hold som begge gerne har store forventninger til at gå langt i næste års VM.

Fredag
SønderjyskE-Esbjerg fB kl. 18.30

To hold i krise skal kæmpe om pladserne omkring nedrykningsstregen. Hvis Sønderjyske ikke henter point her, begynder det altså at se svært ud.

Lørdag
Hvad skal vi sige om denne lørdag? Hvad vi ikke fik af spænding i sidste weekend, bliver der så sandelig gjort op for på denne.

Everton-Liverpool kl. 13.45
Lokalderby mellem de to Liverpoolklubber. Lillebror Everton ligger kun 3 point efter Liverpool i Premier League, og skal ud og vise karakter for at blive betragtet som seriøse outsidere til top 4.

Arsenal-Southhampton kl. 16.00
Premier Leagues nummer 1 mod nummer 3. Arsenal led et nederlag mod Manchester United i sidste runde, og med denne kamp skal de tilbage på vindersporet. Det bliver dog ikke en nem opgave. Southampton har overrasket positiv og samtidigt kun lukket fem mål ind i de første 11 kampe.

West Ham-Chelsea kl. 18.30
Et lokalopgør om London venter i denne kamp, og begge hold har brug for point. Chelsea for at hænge på i toppen, og West Ham for at holde sig fra fra nedrykningsstregen.

Dortmund-Bayern München kl. 18.30
Vi er næsten nødt til at fremhæve denne kamp, da sidste sæsons Champions League finalister kæmper i den hjemlige liga. Dortmund er på 2. pladsen fire point efter Bayern Munchen og har ikke råd til at tabe point på hjemmebane i denne vigtige kamp.

Søndag

Manchester City-Tottenham kl. 14.30
Lørdagens tredje Premier League kamp byder på endnu et brag mellem nummer 8 og 7 i Premier League. City tager hjemme i mod Spurs, og begge hold skal bruge en sejr for at hænge på de andre tophold. En offensivt anlagt kamp er i vente!

FCK-Viborg kl. 17.00
Løverne tager hjemme imod Viborg, som kun er et point efter FCK. I dette års meget tæt Superliga er alle hold konstant på udkig efter at få noget med hjem.

FCM-Brøndby kl. 19.15
FC Midtjylland skal forsøge at holde forspringet til deres forfølgere. Brøndby vil samtidigt forsøge at holde presset på FCK, som må formodes at tage point hjemme mod Viborg.

Mandag
AaB-FCN kl. 19.00

Rundens sidste kamp i Superligaen står mellem de nuværende nummer to og forrige sæsons mestre. Efter en noget vakkelvorn start, er Nordsjælland kommet lidt op i gear, mens AaB er ude efter at holde snor i FCM i toppen af Superligaen.

Find vej til kampene i hele landet med Barsports iPhone app.

Gå til forsiden

Leave a comment