Er du også typen, der elsker at give den gas i dit lokale træningscenter? Det er mange, der synes, det er rigtig fedt at træne. Det er også sundt for kroppen at træne, så det er jo godt, at man sørger for at holde sig selv lidt i gang. Det er dog vigtigt, at træningen ikke tager overhånd, så det bliver på en usund måde. Her kan man f.eks. vælge at kombinere det med wellness, så man er sikker på, at man også huske at slappe af.

Træning er godt – men ikke i store mængder

Der er nogle, der tror, at det er bedre, jo mere man træner. Det er den typiske fejlslutning, der opstår, når man hører, at noget er sundt. Man kommer derefter til at tænke, at så må meget af det jo være meget sundt. Sådan er det bare ikke, når det komme til træning. Her er det faktisk virkelig vigtigt, at man ikke sørger for at træne for meget. Hvis man presser sig selv for hårdt, så kan det betyde, at man får en skade i kroppen. Det kan endvidere betyde, at man bliver nødt til at gå en lang periode helt uden at træne overhovedet. Så var det nok alligevel bedre, hvis man ikke havde presset sig selv så meget til at starte med.

Træning kombineret med wellness

Træning er sundt, men for meget træning kan godt blive usundt. Du skal sørge for at holde tempoet nede, så du ikke får skader ikke begynder at blive stresset. Hvis du har brug for at slappe af en weekend, så kan det være, du skal besøge Nordic Wellness, hvor du virkelig kan få lov til at få ladet batterierne op. Det er aldrig godt, hvis man overdriver noget, og derfor er kombinationen af træning og wellness helt perfekt.

 

Husk at trække stikket

Det er altid bedst at have træning som en del af ens livsstil og ikke noget, man bare lige gør i en periode. Det er når man begynder at tænke på træningen som en slags kur, at det ikke holder i længden. Her er det langt bedre at gå stille frem og så i stedet forsøge at holde sin træning nogenlunde ved lige. Det behøves ikke, at du skal sætte meget strenge krav for, hvordan du skal træne. Det er langt bedre at tænke, at det er godt at gøre en lille smule hver dag.

 

 

Leave a comment