Boksning er ikke en speciel stor sport målt på aktive medlemmer, men interessen for titelkampe er enorm stor. Ja faktisk har mennesket været tiltrukket af nævekamp i flere tusinde år, og de første kampe kan spores tilbage til det gamle Egypten. I 1743 blev der for første gang indført generelle regler.

I Danmark har Mads Larsen og Mikkel Kessler været de store trækplastre igennem mange år, men i dag er der ikke en stor profil som skinner igennem, og det savner danskerne. Team Sauerland har dog lige lavet en aftale med 20-årige Oliver Zaren, og han kan blive den næste store danske bokser. Han har fået Mikkel Kessler som træner, og det bliver spændende at fælge deres parløb de næste år.

Spil på boksning

Folk har væddet om kampenes udfald stort set altid, og man kan næsten få mistanke om at sporten opstod udelukkende for at folk havde noget at vædde med hinanden om. Mange husker især topkampene mange år efter. En kamp som virkelig fik meget opmærksomhed i Danmark, var da Mikkel Kessler mødte Carl Froch første gang og hvor Kessler vandt efter 12 omgange. Den fik massiv omtale og står i dag som værende den største kamp på dansk jord.

Det er ikke udelukkende de store kampe som man kan spille på. Hos mange bookmakere er der kampe hver uge. Ønsker man at spille på boksning, så findes der mange attraktive odds bonuskoder, som gør at man kan fordoble sit indskud eller få et freebet som ny spiller. Det er en mulighed, som er værd at overveje.

Det interessante ved boksning er at favoritten stort altid vinder. Det skyldes flere ting, men den vigtigste ting er at matching i de fleste boksekampe er ulige. Boksernes promotorer ønsker ikke at deres profiler får nederlag, og derfor bliver stjernerne ofte matchet med en modstander på et lavere niveau. Vejen til titelkampe kan være lang, og et nederlag kan spolere drømmen om en titelkamp, eller gøre vejen derhen længere.

Med titelkampe er det anderledes, her er matchuppet mere lige. Det betyder også at interessen er større. Promotorerne ønsker derfor også flere af de store kampe, da det virkelig giver store indtægter.

Vælg den rette strategi

Overvejer du at spille på en boksekamp, så skal du vælge de rigtige spilmuligheder. Når der er en klar favorit, som ofte sker i boksning, så er der sjældent et særligt højt odds på favoritten som vinder. Derfor er det en god ide at overvej andre muligheder. Et populært vælg er at se på handicap odds eller om der er mulighed for at favoritten kan vinde på knock-out.

Boksere kommer i mange forskellige størrelser og former. Hvis man kender den enkelte boksers stil, så kan det åbne op for at man kan finde spil med værdi, også kendt som et valuebet. Man kan altid finde statistik for de enkelte boksers tidligere kampe og runder, og det er oplagt at tage et kig på disse data.

 

Leave a comment