De gode sportsvaner er vigtige for trivsel gennem hele livet, og hvor tidligere vi får dem ind på livet, des bedre er det nærmest. Der er mange gode kilder til onlineinspiration. En af dem hedder Afventer.dk, og bloggen handler om alle typer sportsgrene – fra golf til fodbold og fra styrketræning til bordtennis. Du kan også læse om sundhedsemner, og hvordan du generelt fremmer din sundhed, men også resten af din families. Find viden om at skabe et bedre arbejdsmiljø for maksimalt velvære og langt bedre trivsel.

Sportsblog på www.afventer.dk – et informativt sundhedsmagasin

Vil du tabe nogle få kilo, eller har du et mål om at løbe dit første halvmaraton? Afventer.dk er bl.a. et sundhedsmagasin, men indeholder også så meget mere. Du kan læse dig klog på ny elektronik som f.eks. sportsure, der kan hjælpe dig med at opnå dine sportsmæssige mål. Nogle er til badminton, andre er til tennis. Der er folk, som elsker at vandre i naturen i timevis, mens andre foretrækker en hurtig intervalsession. Alt sammen fører til mere sundhed, så vælg du bare, hvad du synes bedst om. Vil du lære mere om din yndlingssport eller andre sportsgrene? Afventer.dk koster ikke noget at bruge, og du kan hurtigt indsamle en masse nyttig viden. Hvis du tjekker tilbage, vil du ofte støde på noget nyt. Det er altså en blog, du løbende kan drage fordel af.

Boksning er for alle

Boksning er også en sport, som mange her i landet går op i. Der er flere typer af boksere. Der er f.eks. dem, som træner for at vinde i ringen. Så er der dem, der går i en almindelig bokseklub for at få den samme kondition som dem, der er kampklar, men uden intentioner om at komme i ringen nogensinde. Der er også diverse fitnessboksning hold rundt omkring i motionscentre, som er yderst populært. Hvis du godt kan lide at bokse eller har forkærlighed for andre sportsgrene, så er www.afventer.dk rigtig god at kende til.

 

Leave a comment